Nieuws

Actuele vacatures

13 augustus 2020|Nieuws|

Actuele Vacatures Kom jij ons team versterken? We hebben 13-08-20 drie vacatures: Uitvoerder - Allround vakman - magazijnmedewerker/hulparbeider. Vacature Uitvoerder De uitvoerder is verantwoordelijk voor meerdere onderhouds- en renovatieprojecten, met name mutatiewoningen t.b.v. woningcorporaties. U geeft direct of via een voorman leiding aan een groep medewerkers en co-makers. U begeleidt alle dagelijkse activiteiten op de projecten en

“The save way is the only way”

7 augustus 2020|Waar wij trots zijn|

"The save way is the only way" Onze VCA** certificering weer in de pocket! Van de maximaal te halen 100 punten 99 punten behaald. De afkorting VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, en is een richtlijn waarmee dienstverlenende bedrijven beoordeeld en gecertificeerd worden op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

Hiep Hiep Hoera! Wij bestaan 35 jaar!

3 juni 2020|Nieuws|

03-06-20 Hiep Hiep Hoera! Wij zijn jarig vandaag!! Vandaag bestaat ons bedrijf 35 jaar! Helaas geen jubileumfeest, maar met dank aan Xapron konden we onze medewerkers ter ere van ons 35-jarig jubileum toch een beetje in het zonnetje zetten met voor iedereen een mooi lederen BBQ-short en een cadeaubon voor een BBQ-pakket voor het hele gezin. #

Voorzorgsmaatregelen rondom het corona virus:

16 maart 2020|Nieuws|

Maatregelen inzake Corona Covid-19 virus Houben volgt de huidige en ook toekomstige adviezen van het RIVM strikt op. Ons kantoor is momenteel alleen geopend na afspraak. Inloop is momenteel niet toegestaan. Telefonisch blijven we gewoon bereikbaar Wij geven elkaar geen hand We wassen geregeld onze handen We houden 2 stappen afstand van elkaar We niezen en hoesten

Samenwerking Houben duurzame renovatie & Maastricht Sport

6 januari 2020|Nieuws|

Mooie nieuwe samenwerking! Maastricht Sport en Houben Duurzame Renovatie delen dezelfde visie: Sporten is niet alleen gezond, maar zorgt er ook voor dat mensen én organisaties met elkaar verbonden worden. Om ervoor te zorgen dat de inwoners van Maastricht en omstreken in een prettige en veilige omgeving kunnen blijven sporten, heeft Maastricht Sport ingaande 2020 een overeenkomst

Klantcase: Een bouwvrouw met een helder doel

20 oktober 2019|Klantcase|

Houben duurzame renovatie is een groeiend familiebedrijf dat zo’n 4 jaar geleden de stap heeft genomen om deze groei te ondersteunen en administratieve processen strakker in te richten met de software van Kraan. Door de overstap maakten papieren werkbonnen plaats voor tablets, worden foutieve facturen eruit gepikt en zorgt een koppeling tussen Houben en woningcorporaties voor een betere werkwijze en beter resultaat. Bianca Sanders- Houben die aan het roer van een succesvol renovatiebedrijf staat, vertelt wat deze keuze voor het bedrijf betekende, maar ook voor haar persoonlijk.

Volop inspiratie tijdens succesvolle eerste Zuid-Limburgse MobiliteitsArena

23 september 2019|Nieuws|

Op 20-09-19 j.l. heeft Houben duurzame renovatie met nog 6 milieubewuste bedrijven i.s.m. Maastricht Bereikbaar een convenant-Logistiek getekend waarin we ons committeren om de komende jaren nóg minder kilometers te rijden, danwel schoner te rijden. Dat er nog veel bedrijven mogen volgen. Sámen maken we het verschil!

Winst maken en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan hand in hand!

15 juli 2019|Nieuws|

Voor ieder logistiek bedrijf is het interessant om minder kilometers te rijden, is de stelling van logistiek makelaar Mark Luikens. Om zo min mogelijk in de spits te rijden. Om niet in een file te staan. Om niet met halfvolle vrachtauto’s op de weg te zijn. Als je efficiënter gaat werken, stoot je ook minder CO2 uit. Daarom geeft Mark logistieke bedrijven advies op maat om te vergroenen en dit resulteert in flinke kostenbesparing.

Een kleine woningvereniging met grootse huurderservice

9 mei 2019|Nieuws|

Als woningcorporatie staat een plezierig wooncomfort voor de huurders centraal. Tijdig en goed onderhoud hoort daar onlosmakelijk bij. Dat zorgt voor blije huurders! Het proces van onderhoudsopdrachten schrijven, laten uitvoeren, controleren en adequaat problemen oplossen kostte echter veel tijd en energie. Dat kon beter volgen Wonen Wittem.

“Houben is een ‘open minded’ organisatie. Transparant en goed in hun communicatie, zowel naar relaties als naar bewoners. Ze leggen hun offertes open en eerlijk op tafel. Staan voor duidelijkheid en geen verborgen regeltjes.”

– Opzichter, Wonen Wittem

Go to Top