Actuele Vacatures

Kom jij ons team versterken?

We hebben 13-08-20 drie vacatures: Uitvoerder – Allround vakman – magazijnmedewerker/hulparbeider.

Vacature Uitvoerder

De uitvoerder is verantwoordelijk voor meerdere onderhouds- en renovatieprojecten, met name mutatiewoningen t.b.v. woningcorporaties.
U geeft direct of via een voorman leiding aan een groep medewerkers en co-makers.
U begeleidt alle dagelijkse activiteiten op de projecten en zorgt voor een kwalitatieve oplevering van het project binnen het afgesproken tijdschema en budget. Omdat u direct contact heeft met onze opdrachtgevers en diens huurders verwachten wij dat u gemakkelijk en dienstvaardig communiceert.

Vacature Allround vakman renovatiewerkzaamheden

Ben jij een echte allrounder met veel ervaring in renovatiewerkzaamheden? Zoek je elke dag weer een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om afwisselend zelfstandig én samen met collega’s te werken? Dan is dit jouw kans! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van alle voorkomende renovatiewerkzaamheden

Vacature Magazijnmedewerker / Hulparbeider

In deze functie hou je ons magazijn netjes op orde, je zorgt voor de uitgifte van materialen en gereedschappen en je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Deze werkzaamheden verricht je ’s morgens en aan het einde van de werkdag. Tussendoor breng je in opdracht van uitvoerders materialen naar werkplekken en omdat je een echte duizendpoot bent help je hier en daar ook nog mee met renovatieklussen.

Heb jij interesse in een van deze functies? Of wil je meer informatie over deze vacatures? We horen graag van je!
Stuur een berichtje naar personeelszaken@houbenrenovatie.nl